Субота, 18 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній освятив евакуаційні автобуси Відділу соцслужіння Київської Митрополії

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній на подвір’ї Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря 11 вересня 2023 року освятив два великих евакуаційних автобуси для потреб Відділу соціального служіння Київської Митрополії «Параволан» під керівництвом Романа Холодова.

    Про це повідомляє  пресслужба ПЦУ. 

    Волонтерська група «Параволан» зараз активно проводить евакуацію поранених і хворих українських воїнів з зони бойових дій. До її складу входять, зокрема, студенти й випускники духовних навчальних закладів ПЦУ, яким від початку своєї діяльності вдалося евакуювати тисячі захисників України.

    Після освячення Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви поспілкувався з меценатом, очільником ГО «Волинське Братство святого Володимира Великого» Сергієм Мостенцем, який посприяв у придбанні й переобладнанні цих вельми необхідних транспортних засобів, та відзначив його орденом святого великомученика Юрія Переможця.

    Церковними відзнаками також були нагороджені волонтери Відділу соціального служіння «Параволан».

    «Попри важкість нашого шляху ми маємо продовжувати йти вперед і кожний на своєму місці наближати нашу перемогу. Бачачи наші щирі спільні зусилля, які ґрунтуються на правді, справедливості та любові до ближніх й Богом даної Батьківщини, Господь неодмінно і надалі посилатиме нам свою благодатну допомогу», – зазначив Митрополит Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне