Субота, 25 Травня, 2024
Бiльше

    ПЦУ на Вінниччині передала місії ЗСУ «На щиті» колеса для авто, що придбані на пожертви вірян

    29 серпня 2023 року представники Вінницько-Барської єпархії Православної Церкви України передали місії ЗСУ «На щиті» десять зимових покришок для автомобілів, якими здійснюється евакуація полеглих захисників України для поховання їх у рідному місті або селі.

    Про це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії ПЦУ.

    Покришки були придбані на кошти, зібрані з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона духовенством та парафіянами храмів Вінницько-Барської єпархії ПЦУ та добродіями, які долучилися до цієї благодійної ініціативи.

    Передача допомоги відбулася у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці, парафіяни якого дуже активно долучилися до збору коштів. Представники місії «На щиті» висловили вдячність митрополиту Симеону та священникам і релігійним громадам, які через свою пожертву долучилися до благородної справи повернення додому полеглих Героїв російсько-української війни.

    Вінницько-Барська єпархія ПЦУ продовжує допомагати захисникам України. Днями на передову були передані військові шоломи, а незабаром в один з підрозділів будуть передані необхідні запчастини для військових автомобілів, придбані на пожертви парафіян.

    Тим, хто бажає долучитися до надання допомоги Захисникам України пропонуємо звертатися за телефоном: +38(067)998-92-69 (відповідальний священник – протоієрей Анатолій Кузнєцов).

    Пожертви можна перерахувати на картку: 4149 4993 8518 6570 (Кузнєцов Анатолій Анатолійович).

    Найсвіжіше

    Популярне