Понеділок, 20 Травня, 2024
Бiльше

    РПЦ на шляху до осатаніння: віряни та служителі добровільно піддаються антихристу, – релігієзнавець

    Релігієзнавець Володимир Мельник висловив занепокоєння тенденцією, що спостерігається в Російській православній церкві (РПЦ).

    В дописі у Фейсбуці він наголосив на тому, як десятиліттями ця церква вчила своїх вірян уникати технологій, карток та ідентифікаційних номерів, спонукаючи до боязні та недовіри до них. Однак схвалення війни рф проти України свідчить про зміну підходу РПЦ, яка, здається, добровільно приймає антихриста та його практики.

    Він зауважує, що ті, хто колись проповідував страх перед технологіями, тепер самі беззастережно підкоряються новим технологічним реаліям та здаватися владі, яка може використовувати їх дані відповідно до своїх цілей.

    В дописі Володимир Мельник підкреслює, що це явище може бути показником того, що РПЦ все більше віддаляється від своїх релігійних коренів та призначення, перетворюючись на інструмент антихриста. Він спрогнозував, що ця тенденція може призвести до подальшого розколу між традиційними цінностями та новими практиками в РПЦ, що, в свою чергу, може вплинути на її авторитет у вірян та суспільстві загалом.

    “Наразі спостерігаємо як РПЦ, проходячи етап Рейхцеркви, все більше осатаніює та стає справжньою церквою антихриста, виробляючи власне “богослів’я” для свого бога-антихриста при схваленні чи мовчазній згоді своїх служителів та вірян”, – підсумував Мельник.

    Найсвіжіше

    Популярне