Середа, 15 Травня, 2024
Бiльше

    Українська парафія в Австралії передала на потреби українцям 15 тисяч австралійських доларів

    2 липня у парафії Покрова Пресвятої Богородиці м. Есендон (Мельбурн) відбулась подія з приїздом митрополита Антонія та архієпископа Даниїла.

    Легка, одночасно дуже сильна, проповідь архієпископа Даниїла, чудові приклади з власного життя, прості відповіді на складні питання, живе спілкування – це те, що владики подарували вірянам. Усі присутні відчули себе однією Христовою сімʼєю. Кожному з присутніх хотілось поділитись своїм болем,  особливо новоприбулим українцям, біженцям, з різних куточків України, з Маріуполя, Бучі, Ірпеня, Донецька, Києва, Луганська, Миколаєва, Херсона, тих міст, де окупанти наробили багато лиха. І ці сьогодні знайшли свій прихисток у Австралії, але кожному з них так бракує не тільки домівки, споруд чи людей, яких вони втратили, але й духовного дому, живого Бога. І ця подія  подарувала їм таку можливість. Тверду віру у перемогу правди, повідомляє сайт УПЦ США.

    Парафія допомагає новоприбулим українцям з моменту початку війни – організовує обіди, надає речі, збирає кошти.

    Закінчивши цей фінансовий рік, парафія передала пожертви у розмірі 15 тисяч австралійських доларів на різні потреби постраждалих чи відновлення деокупованих територій.

    Нагадаємо, 30 червня архієпископ Макарій, Предстоятель Грецької Православної Архієпархії в Австралії, з великою радістю прийняв митрополита Антонія, первоєрарха Української Православної Церкви США та Діаспори та архієпископа Даниїла, правлячого архієрея Західної Єпархії та Голови Консисторії УПЦ США, які здійснюють душпастирську опіку над українцями в діаспорі.

    Також архієпископ УПЦ США Даниїл зустрівся з послом України в Німеччині.

    Фото: УПЦ США
    Фото: УПЦ США

    Найсвіжіше

    Популярне