Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Австралії: Не соромтеся піднімати свій голос на захист справедливості та людства

    Архієпископ Австралійський Макаріос виступив із посланням до Всесвітнього дня біженців.

    Про це повідомляє Orthodox times.

    Архієпископ сказав: «Як православні християни ми віримо в святість людської особистості, кожної людини, без дискримінації та винятків. І цю нашу віру, яка ґрунтується на вченні святого Євангелія, ми маємо обов’язок захищати за будь-яких обставин, усіма відповідними засобами».

    «Я переконаний, що вони не байдужі до триваючої драми біженців і не йдуть на компроміс із знеціненням людського життя», — додав він.

    Насамкінець він закликав усіх без вагань підняти свій голос на захист справедливості та людяності.

    Прочитайте повне послання архієпископа Австралії нижче:

    Війни, громадянські конфлікти, переслідування, соціальна нерівність, економічна криза та віра в Христа змусили десятки мільйонів наших співвітчизників залишити свої домівки.

    На жаль, хоча ми часто самовдоволено виявляємо, що ми, як людство, досягли значного прогресу порівняно з минулими епохами, відзначаючи важливі наукові та біотехнологічні досягнення на передньому плані, все ж феномен біженців не тільки не зменшується, але й продовжує збільшуватися з кожним роком. Дані, надані компетентними міжнародними організаціями, невблаганні і змушують задуматися про руйнування, які відбулися.

    Як православні християни ми віримо в святість людської особистості, кожної людини, без дискримінації та винятків. І цю нашу віру, яка ґрунтується на вченні святого Євангелія, ми маємо обов’язок захищати за будь-яких обставин усіма придатними засобами. Тоді давайте підтвердимо нашу віру перед силами землі, які приймають вирішальні рішення, але також давайте розділимо біль і допоможемо нашим ближнім у міру наших сил, які зазнають випробувань і витісняються проти своєї волі. Інакше ми повільно, але впевнено приймаємо власне «витіснення» від ядра принципів нашої православної віри, в якій знаходяться любов, братерство і справедливість.

    Христолюбивий повнота нашої Святої Архиєпархії, маючи непохитну віру в Бога Любові та шануючи наших предків, які в недалекому минулому пережили жахи вигнання та біженства, я переконаний, що вони не байдужі до триваючої драми. біженців і не йти на компроміс із знеціненням людського життя. Я прошу всіх без вагань підняти свій голос на захист справедливості та гуманності, незалежно від того, наскільки далеко, на їхню думку, знаходяться Сирія, Україна, Еритрея, Середземне море та різні інші гарячі точки по всьому світу, які «народжують» біженців та » призводять» до невимовних трагедій.

    Найсвіжіше

    Популярне