Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    11 червня Вселенський Патріарх відзначатиме іменини

    Вселенський Патріархат оприлюднив програму святкування іменин Вселенського Патріарха Варфоломія, з огляду на свято апостола Варфоломія, 11 червня.

    Напередодні свята Вселенський Патріарх відслужить Вечірню, яка буде відправлена ​​в монастирі Зоодохос Пігі у Валуклі, на подвір’ї якого також відбудеться прийом. 

    У день свята Вселенський Патріарх очолить Божественну Літургію в Патріаршому храмі на Фанарі.

    Прочитайте комюніке нижче:

    «З радістю повідомляємо, що у свято святих апостолів Варфоломія і Варнави, у чесні іменини Його Всесвятості, наш Патріарх звершить Вечірню, у суботу, 10 червня, о 18:00 в монастирі Zoodochos Poigi у Валуклі. Після цього на подвір’ї монастиря відбудеться прийом, під час якого Вселенський Патріарх прийме побажання духовенства та народу.

    Наступної неділі, у День всіх святих, Патріарх очолить Божественну літургію в Патріаршому храмі, співслужать ієрархи, які прибули з-за кордону. Після завершення Божественної літургії старійшина митрополит Халкідонський Еммануїл звернеться до Вселенського Патріарха, а потім вступить Вселенський Патріарх Варфаломій.

    Для бажаючих відвідати Божественну Літургію в монастирі Зоодохос Пігі та Вечірню доступний автобус. Автобус відправлятиметься о 17:00 від «Площі Татаулон» (також відомої як «Куртулуш»), проходитиме о 17:15 перед Оперою Таксім, а потім автобус повернеться на те саме місце після закінчення Вечірня та прийом.

    Найсвіжіше

    Популярне