Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Голова Тернопільської облради до Епіфанія: «Дякуємо Блаженнійшому за спільну молитву та духовне піднесення»

    Голова Тернопільської обласної ради повідомляє про знакову подію, що сталася в їхньому краї. Митрополит Епіфаній, предстоятель Православної церкви України, здійснив архіпастирський візит на Тернопільщину, який став незабутнім для місцевих жителів.

    Голова Тернопільської обласної ради, Михайло Головко, висловив подяку митрополиту Епіфанію за його візит та спільну молитву, зазначивши, що зараз духовне піднесення і єдність є особливо необхідними для українського народу. Він вірить, що завдяки спільним зусиллям вдасться повернути всі українські святині.

    «Дякуємо Блаженнійшому за спільну молитву та духовне піднесення, яке зараз дуже необхідне українському народу. Віримо, що спільними зусиллями ми повернемо всі українські святині», – написав пан Михайло Головко.

    Одним з головних подій візиту митрополита Епіфанія було закладення та освячення нових храмів.

    Особливим моментом була перша Божественна літургія в унікальному кафедральному соборі святих рівноапостольних Костянтина та Єлени, яка зібрала паству з різних куточків Тернопільщини.

    Під час свого візиту Митрополит Епіфаній зустрічався з воїнами та їх родинами, дітьми, молоддю і вірянами, даруючи їм слова вдячності та підтримки. Спільна молитва та духовне піднесення, яке відчували всі присутні, стало особливо цінним, особливо в умовах сучасного українського суспільства.

    Найсвіжіше

    Популярне