Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У Кишиневі митрополит закликав до євроінтеграції Молдови

    Митрополит Бессарабський Петру виступив на підтримку європейського шляху Молдови під час масового мітингу в неділю в Кишиневі.

    Тисячі людей зібралися, щоб висловити підтримку прозахідному шляху країни. У своєму зверненні митрополит Румунської Православної Церкви закликав до єдності та визначеності і наголосив на важливості євроінтеграції для майбутнього та добробуту Молдови, передає orthodoxtimes.com

    Він наполіг на тому, що європейський шлях є “інтересом і для добробуту всіх громадян богом благословенної країни”. Митрополит також заявив, що євроінтеграція допоможе Молдові отримати підтримку та досвід від Європейського Союзу в економічній, освітній та інших сферах.

    Він закликав прихожан об’єднатися та проявити визначеність у підтримці європейського курсу країни, яка буде сприяти стабільності, миру та процвітанню в регіоні.

    «Приєднання до європейської спільноти – це не лише політична мета. Це також наше глибоке прагнення наблизитися до умов життя європейських країн і зробити свій внесок у зміцнення миру, стабільності та процвітання в нашому регіоні», – зауважив єрарх.

    Нагадаємо, Румунські священники роздумували про штучний інтелект.

    Найсвіжіше

    Популярне