Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Міжнародний день сім’ї піднесімо наші щирі молитви за всі українські сім’ї, які нині переживають дуже непрості часи

    У Міжнародний день сім’ї, що відзначається 15 травня, піднесімо наші щирі молитви за всі українські сім’ї, які нині переживають дуже непрості часи. Подякуймо кожній близькій і рідній людині, помолімося за тих, кого з нами вже немає, але хто живий душею у Бога і памʼяттю в наших серцях.

    “Сім’я є найдавнішим інститутом людських стосунків, і виник він із благословення Божого (Бут. 1: 28). Недарма родину називають малою Церквою, бо вона є тим особливим осередком, через який Господь являє нам одвічні правди, задля втілення яких нас створено – щоби ми любили, були любимими, піклувалися про інших, разом духовно зростали, укріплювалися у взаємопідтримці. Справжня сім’я – це надійна фортеця, яка має вберігати від сильних “вітрів” і “штормів” світу”, – пише пресслужба Правочславної Церкви України.

    “Сьогодні українці борються, зокрема, і заради своїх сімей, захисту християнських, родинних цінностей, заради найдорожчих людей, їхніх прав, свобод, майбутнього. І ми обов’язково переможемо в цій битві, бо нас укріпляє надія на Бога, а також підтримка, віра і молитва найближчих і дорогих серцю людей”, – йдеться у повідомленні.

    Найсвіжіше

    Популярне