Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Патріарху Варфоломію в Броварах хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин міста»

    У Броварах депутатам пропонують присвоїти звання «Почесний громадянин Броварської міської територіальної громади» Його Всесвятості Варфоломію І, Архиєпископу Константинополя – Нового Риму і Вселенському Патріарху.

    Відповідний проєкт рішення депутати мають розглянути на найближчій сесії міської ради 25 травня. Про це повідомляє “Трибуна Бровари”.

    Нагадаємо, 24 березня цього року в Броварах із робочим візитом перебував Митрополит Київський та всієї України, предстоятель Православної церкви України Епіфаній. Він і передав Ігорю Сапожку листа щодо представлення до звання «Почесний громадянин Броварської міської територіальної громади» Вселенського Патріарха Варфоломія І.

    У листопаді 2021 р. звання почесного громадянина міста Вселенському Патріарху Варфоломію присвоїла Івано-Франківська міська рада.

    На сьогодні звання «Почесний громадянин Броварської міської територіальної громади» мають 29 громадян.

    Звання «Почесний громадянин міста Бровари» – найвища відзнака територіальної громади Броварів. Присвоюють її громадянам України та інших держав, а також особам без громадянства, які своєю професійною та громадською діяльністю зробили вагомий внесок у розвиток міста, що сприяло піднесенню його авторитету як на державному, так і на міжнародному рівнях.

    Найсвіжіше

    Популярне