Вівторок, 14 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ зустрівся з президентом Київського міжнародного університету

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 2 травня зустрівся у своїй резиденції – Митрополичому домі з президентом Київського міжнародного університету Хачатуром Хачатуряном.

    Як повідомляє пресслужба ПЦУ, під час зустрічі сторони обговорили співпрацю, спрямовану на розвиток вітчизняної освіти. Також мова йшла про виховання молоді на засадах любові до своєї Батьківщини-України, особливо в контексті триваючого повномасштабного російського нападу. Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви висловив переконання, що з Божою допомогою ми неодмінно переможемо окупантів, а молоде освічене покоління українців ніколи не сприйматиме злочину ідеологію «русского міра».

    Після зустрічі протоієрей Олександр Трофимлюк та Хачатур Хачатурян підписали договір про співпрацю між КПБА та КМУ.

    У спілкуванні також взяли участь ректор Київської православної богословської академії протоєрей Олександр Трофимлюк, віцепрезидент КМУ Людмила Шумигора, проректор з наукової роботи КПБА протоієрей Віталій Клос, проректор з навчально-виховної роботи КМУ Тетяна Данченко та проректор з науково-педагогічної діяльності КМУ Світлана Мартиненко.

    Нагадаємо, архімандрит ПЦУ Авраамій благословив захід із вшанування пам’яті Олени Теліги. Також на Хмельниччині ще дві парафії перейшли до ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне