Понеділок, 6 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ відзначив поранених вибухотехніків

    Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній у четвер, 27 квітня, зустрівся у своїй резиденції – Митрополичому домі – з начальником Управління вибухотехнічної служби Національної поліції України полковником поліції Володимиром Хоменком та заступником начальника відділу організації спеціальної підготовки та кінологічної діяльності Управління вибухотехнічної служби НПУ полковником поліції Олегом Живчиком.

    У зустрічі також взяв участь насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архімандрит Лаврентій, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Представники Нацполіції розповіли предстоятелю Православної Церкви України про діяльність вибухотехнічної служби в умовах повномасштабного російського нападу. Зокрема, йшлося про те, що від мін найбільше страждає цивільне населення, однак ворог взагалі не звертає на це уваги, нерідко мінуючи навіть кладовища.

    Митрополит Епіфаній подякував гостям за їхню важливу й жертовну працю та передав 17 церковних нагород для вибухотехніків, які зазнали поранень під час виконання службових завдань і наразі проходять лікування й реабілітацію.

    Найсвіжіше

    Популярне