Понеділок, 6 Травня, 2024
Бiльше

    На Волині тривають різноманітні заходи з нагоди Великодня

    До Світлого Христового Воскресіння в обласному центрі Волині та деканатах відбулися урочистості, повідомляє сайт єпарїії.  

    На території луцького кафедрального собору Святої Трійці відбулася акція «Великодній кошик» за ініціативи Благодійного фонду «Сучасна Україна» (керівник Володимир Гавриш). Із цієї нагоди митрополит Луцький і Волинський Михаїл у співслужінні духовенства собору очолив молебень. Головна мета цього заходу Фонду, що проводиться другий рік поспіль,– привітати з Пасхою та вручити продуктові набори родинам загиблих захисників.

    Ківерецький декан протоієрей Іван Семенюк звершив чин освячення пасок у центральній лікарні цього міста для військових, які тут уздоровлюються. Випікали смакоту господині Суського старостинського округу.

    Центр християнського виховання дітей та молоді в Луцьку провів у фейсбуці конкурс на найкращу паску і відзначив переможців.

    Старовижівський декан протоієрей Іван Зеленко побував у Центрі культури і дозвілля селищної ради на мистецькому дійстві «Христос воскрес! Воскресне Україна!». Душпастир привітав присутніх та побажав, аби світло Христового Воскресіння прогнало темряву з рідної землі та перемогою наших військ припинило війну.

    Найсвіжіше

    Популярне