Субота, 11 Травня, 2024
Бiльше

    «Путін не винен». Під Києво-Печерською лаврою викрили вірянина УПЦ (МП) — фаната росії (відео)

    Український журналіст Денис Кошельник викрив під Києво-Печерською лаврою парафіянина УПЦ (в єдності з МП), який виявився фанатом російського диктатора владіміра путіна.

    Відповідне відео він оприлюднив у себе в Instagram.

    Вдавши із себе прокремлівського пропагандиста із «Здорових Божих сил», Кошельник поцікавився, чи є в Україні гоніння з боку «нацистів», на що чоловік відповів, що нічого подібного не помітив, однак обстановку в країні назвав «свавіллям», причиною якого стало нібито бажання її громадян «жити краще».

     

    Переглянути цей допис в Instagram

     

    Допис, поширений Денис Кошельник (@koshelnik_tv)

    Однак коли його запитали, як він ставиться особисто до російського диктатора Путіна, то виявилося, що нічого поганого про главу кремлівського режиму він сказати не може.

    «Знаєте, я до нього добре ставлюся. Я завжди до нього добре ставився. Не думаю, що він винен. Він до нас також добре ставиться», — заявив прихильник УПЦ (МП)

    Крім того, в адепта «руского міра» виникли проблеми з розумінням причинно-наслідкових зв’язків між російським вторгненням та війною в Україні.

    «Її розв’язали люди, котрі не хочуть працювати… Тут ще 10 років тому почалося, що якісь бомжі були на Бессарабці. Ось це, і ось це, і ось це. Ось це вони налякали людей. Усі дівчата повиїжджали туди. Харків не реставрували. Тому довелося його взагалі розбомбити. Ну а людей, які тут не потрібні, довелося…» — пояснив він свою версію журналісту.

    Чоловік також засумнівався, що за ракетними обстрілами України, зокрема, недавнім ударом по житловому будинку у Слов’янську, жертвами якого стали щонайменше 15 осіб, стоять російські війська.

    «Щодо ракет. Не відомо, хто їх взагалі кидає. Чи то ми, чи вони», — переконує він.

    Коли ж Кошельник запитав прихильника російських загарбників, чому він не поїде до росії, той відповів, що немає такої можливості.

    «Як я піду до Росії. Яким чином? Я б із задоволенням поїхав би звідси. Мені тут не подобається. Ні життя, нічого», — зізнався шанувальник Путіна.

     

    Переглянути цей допис в Instagram

     

    Допис, поширений Денис Кошельник (@koshelnik_tv)

    При цьому, дізнавшись, що насправді Кошельник до російської пропагандистів не належить, парафіянин УПЦ (МП) вирішив різко «перевзутися» і вибачитися за свої слова.

    Найсвіжіше

    Популярне