П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Кличко закликав киян залишатися вдома у Великодню ніч

    Київський міський голова Віталій Кличко закликав мешканців міста залишитися вдома у Великодню ніч та надати перевагу трансляціям богослужінь з храмів.

    «Нагадую, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців столиці прошу залишитися вдома у Великодню ніч та надати перевагу трансляціям богослужінь із храмів. Пам’ятайте про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00», – сказав Кличко.

    Він зауважив, що місто звернулося до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет, передає Укрінформ.

    «Україна продовжує жити в стані війни, тому ми маємо бути свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень людей. Бо ворог – підступний, і може на свята влаштувати провокації чи обстріли», – додав міський голова.

    Керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що Сили оборони півдня наразі не фіксують на своєму напрямку занадто активної підготовки ворога до обстрілів на Великдень, але закликають громадян бути пильними та уникати масових скупчень.

    Найсвіжіше

    Популярне