Неділя, 5 Травня, 2024
Бiльше

    Переживає за попів УПЦ (МП): Мєдвєдєв заговорив про суд божий і процитував “Апокаліпсис”

    Заступник голови Ради Безпеки Росії Дмітрій Мєдвєдєв пригрозив українській владі судом божим, а також процитував “Апокаліпсис”.

    Таким способом він показав своє невдоволення ситуацією навколо Києво-Печерської лаври.

    Колишній президент РФ опублікував у своєму Telegram-каналі пост. У ньому сказано: “Дивлячись на те, що творять Зеленський & Co щодо Києво-Печерської лаври, особливо гостро розумієш, які ж вони оскаженілі ви*людки і мерзенна мра*ота. Іншого визначення для них просто немає. Упевнений, вони постануть не тільки перед судом людським, але перш за все перед Його судом. І отримають за все скоєне”.

    Російська армія протягом року обстрілює Україну і вбиває мирне населення, проте Мєдвєдєв вважає, що божа кара повинна обрушитися саме на владу нашої держави через ситуацію навколо лаври. Це один із прикладів російської пропаганди, яка перекручує факти.

    У своєму пості колишній президент РФ також процитував Одкровення Іоанна Богослова, також відоме як “Апокаліпсис” :”І схоплений був звір і з ним лжепророк, який виробляв чудеса перед ним, якими він звабив тих, хто прийняли накреслення звіра і поклоняються його зображенню: обидва живі кинуті в озеро вогняне, палаюче сіркою”.

    Найсвіжіше

    Популярне