Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    На Буковині сталась пожежа в церкві. Попередньо через коротке замикання проводки

    За минулу добу у Чернівецькій області трапилося п’ять пожеж. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

    Уночі 9 березня у місті Сторожинець виникла пожежа в нефункціонуючому складському приміщенні підприємства. Зважаючи на пізній час, пожежу помітили очевидці вже тоді, коли вогонь охопив площу 500 кв.м. На місце події було направлено вогнеборців 12 і 15 державних пожежно-рятувальних частин та шість місцевих пожежно-рятувальних підрозділів з навколишніх сіл. Рятувальники ліквідували пожежу та запобігли розповсюдженню вогню на більшу площу. Вогонь знищив частково покриття будівлі. Причина пожежі встановлюється.

    Також 9 березня у селі Великий Кучурів Великокучурівської територіальної громади Чернівецького району виникла пожежа в господарській будівлі на території помісної церкви релігійної громади.

    Рятувальники пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Великий Кучурів ліквідували пожежу на площі 40 кв.м. Полум’я пошкодило покриття будівлі. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

    Окрім цих пожеж, минулої доби вогнеборці двічі виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави на відкритій території та ліквідували одну пожежу на території приватного домогосподарства у місті Чернівці.

    Найсвіжіше

    Популярне