П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Міський голова Львова подякував за служіння львівським військовим капеланам

    У вівторок, 28 лютого, відбулася зустріч львівського міського голови Андрія Садового із представниками Місії «Центр військового капеланства» Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ.

    Міський голова подякував капеланам за служіння і за духовну підтримку українських воїнів, передає «Духовна велич Львова».

    «Ви маєте покликання бути провідниками, нести Боже слово людям, які перебувають у важких ситуаціях. Ми з вами, отче Тарасе, бачимося кожного дня, коли прощаємося з нашими Героями. Те, що ви служите і допомагаєте воїнам, дуже важливо», – зазначив Андрій Садовий.

    Під час зустрічі обговорили також питання реабілітації та протезування військових. Адже Львів допомагає кожному українцю, який постраждав унаслідок російського вторгнення. Міський голова розповів капеланам про екосистему підтримки і турботи про людей НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), яку вибудовують у Львові. Серед її проєктів – центр реабілітації, містечко для матусь та містечко для поранених переселенців, сучасні біонічні протези, які встановлюють у Львові. Поговорили на зустрічі також про мрію збудувати в нашому місті масштабний протезний завод, адже сьогодні близько 20 тисяч українців потребують протезування. Крім того, міський голова розповів про екскурсії містом для військових, які перебувають у Львові на лікуванні та реабілітації.

    Найсвіжіше

    Популярне