Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній взяв участь у волонтерському заході «Дзвони Перемоги»

    Предстоятель Православної Церкви України на подвір’ї Свято-Михайлівського Золотоверхого собору взяв участь у волонтерському заході «Дзвони Перемоги», організованому спільно з міжнародним культурно-гуманітарним проєктом «Відлуння руйнації».

    Під час події відбулася передача військовим капеланам – представникам різних релігійних конфесій, гуманітарної допомоги для їхніх військових частин, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Завдяки волонтерам і благодійникам, під виконання на дзвіниці Свято-Михайлівського монастиря мелодії «Ой у лузі червона калина…», капеланам було передано генератори, польові кухні-печі, буржуйки, спальники, аптечки, сухі борщі і супи та інші харчові продукти.

    Звертаючись до присутніх митрополит Епіфаній зазначив, що нам усім потрібно продовжувати опікуватися захисниками Батьківщини. Адже якщо ми будемо єдині у підтримці наших воїнів і протистоянні злу російської агресії, то неодмінно здобудемо перемогу.

    «Нехай Господь дає усім нам сили та надихає на подальшу наполегливу працю, щоби захистити правду і присікти зло, яке увірвалося в наш спільний дім. Дякую усім вам за ревне служіння», – підсумував архіпастир.

    Нагадаємо, на Житомирщині до ПЦУ приєдналось дві парафії із настоятелем храму. Також в річницю російського нападу предстоятель ПЦУ помолився за перемогу України та відзначив захисників.

    Найсвіжіше

    Популярне