П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Намагався обікрасти храм: у Кам’янському на гарячому спіймали злодія

    У ніч на 13 лютого 32-річний місцевий житель пошкодив двері та потрапив до Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ, що на вулиці Сергія Слісаренка. Однак обікрасти храм чоловікові не вдалося – його спіймали та передали поліцейським. Про це повідомив настоятель храму ієромонах Феодосій (Алісов).

    “Він, мабуть, думав що вночі Бог спить та нічого не бачить. Виявилось, що вночі не спить ні Бог, ні охоронна компанія, ні Кам’янське районне управління поліції, ні настоятель Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ.

    Під покровом ночі, порушуючи комендантську годину, 32-річний зловмисник, місцевий мешканець, вирішив обікрасти наш храм. Та втім він зіштовхнувся з працівниками охорони безпеки та правопорядку. Забуваючи про те, що храм  це святе місце, в якому ми молимось Богові за спасіння та допомагаємо народу України. Через свою гріховну натуру, грабіжник, не подумав, що Сам Господь оберігає Дім Своєї Матері  Богородичний храм.

    Злодія спіймано та передано до поліції. Це вже справа правоохоронних органів. Наша ж справа: відновлення храмових дверей, замків, прибирання та довіри Богові, що Він наверне злодія до покаяння”, – написав на своїй ФБ-сторінці Феодосій (Алісов).

    Намагався обікрасти храм: у Кам'янському "на гарячому" спіймали злодія

    Найсвіжіше

    Популярне