П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США придбала для України ще чотири карети швидкої допомоги (оновлено)

    8 лютого Українська Православна Церква США (Вселенського патріархату) придбала для України ще чотири карети швидкої допомоги. Захід відбувся з благословення митрополита Антонія, першоієрарха УПЦ США та Діаспори.

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    За сприяння секретаря Західноєвропейської єпархії УПЦ в діаспорі о. Олександра Смоктуновича з Української Православної Церкви Різдва Богородиці в Мюнхені, архієпископ Даниїл зміг закупити чотири додаткові машини швидкої допомоги, щоб допомогти врятувати життя українців.

    «Вважаю це за честь, а одночасно і благословення сповнити волю духовенства та вірних Української Православної Церкви США; оскільки для потреб народу України було придбано чотири додаткові медичні карети швидкої допомоги (одна з них матеріально-технічний лікарський медичний мобільний кабінет) в часи варварської агресії Росії проти ЛЮДСТВА!», – йдеться в дописі єрарха у Фейсбуці.

    Також архієпископ Даниїл подякував за допомогу із вирішенням логістичних питань оформлення документації о. Олександру Смоктуновичу з Української Православної громади Мюнхена (Німеччина).

    Придбання цих медичних автомобілів стало можливим завдяки фінансовій підтримці української православної парафії Святого Архистратига Михаїла в місті Генк, Бельгія, яка під час останнього візиту владики Даниїла до Бельгії в листопаді 2022 року передала йому щедру пожертву в розмірі 50 000 євро.є

    В УПЦ США підкреслили, що ці автомобілі врятують незліченну кількість життів.

    Возможно, это изображение на открытом воздухеВозможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе

    Найсвіжіше

    Популярне