П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США в співпраці з ПЦУ передали автомобілі для захисників України

    Завдяки тісній співпраці Української Православної Церкви США та Православної Церкви України було завершено закупівлю трьох транспортних засобів матеріально-технічного забезпечення, які доставлені з Польщі в Україну.

    Спілкуючись із Блаженнішим митрополитом Епіфанієм, владика Даниїл запевнив предстоятеля, духовенство та вірних Православної Церкви України у глибокій турботі та любові духовенства та вірних УПЦ США до народу України.

    Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря звершив освячення автомобілів, які разом з амуніцією та лікарськими засобами було передано воїнам – захисникам України. Автомобілі слугуватимуть для потреб військовослужбовців частини №3017, повідомляє сайт УПЦ США.

    Транспортнi засоби придбано в рамках співпраці Православної Церкви України та Української Православної Церкви США.

    УПЦ США з початку війни в Україні працює над наданням критичної допомоги тим, хто її найбільше потребує. За допомогою наших програм та окремих парафіяльних проектів ми фізично транспортували тонни матеріально-технічного забезпечення людям як в Україні, так і переміщеним особам у сусідніх країнах.

    Найсвіжіше

    Популярне