П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У Рівному звільнили працівника водоканалу через освячення водозбору священником з УПЦ МП

    На Водохреща у Рівному на водозабір прийшов священник УПЦ (що в єдності з МП) й освячував воду. Через це спалахнув неабиякий скандал, підсумком якого стало звільнення працівника, який впустив священника на територію підприємства.

    «Начальник відділу Горбаківсько-Гориньградського водозабору служби водопровідного господарства міста Рівне написав заяву на звільнення та був звільнений», — йдеться у повідомленні «Рівнеоблводоканалу», повідомляє Громадське.

    На свято працівник водоканалу пропустив священника УПЦ (МП) у відділ Горбаківсько-Гориньградського водозабору. Через це керівник обласної ради Андрій Карауш викликав на розмову керівництво водоканалу.

    Бурхливу реакцію з боку Рівненської облради викликало те, що на територію стратегічного об’єкта потрапили сторонні люди, тобто священник УПЦ (МП). Тому на розмову викликали виконувача обов’язків голови підприємства.

    “Це дикість і безглуздя! У час, коли ми боремося з російськими терористами на фронті й усіх можливих політичних майданчиках, стається оця провокація! Цинізм! Церква, яка благословляє росіян заливати кров’ю Україну однією рукою, другою святить тут воду?” – заявив Андрій Карауш.

    Після цього у водоканалі почали розбиратися у ситуації та встановили, що працівник, який пропустив священника, порушив пропускний режим на територію комунального підприємства, адже зробив це самовільно.

    Працівника водоканалу звільнили, він написав відповідну заяву. Мова йде про начальника відділу Горбаківсько-Гориньградського водозабору.

    Найсвіжіше

    Популярне