Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник УПЦ США благословив початок роботи новообраної палати сенаторів штату Вашингтон

    Священник УПЦ США (Вселенського патріархату) отець Андрій Матлак благословив початок роботи новообраної палати сенаторів штату Вашингтон. Раніше представники губернатора штату Вашингтон Джей Інслі запросили отця Андрія Матлака, священика місійної парафії Святої Трійці у місті Сіетл. Адже 10 Січня 2023 року розпочала свою роботу новообрана палата сенаторів, міністри та судді місцевої влади.

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    За кілька хвилин до початку засідання отець Андрій, консули з багатьох держав та хор з міста Такоми, який складається із біженців з різних країн зокрема і з України, мали нагоду особисто зустрітися з губернатором Інслі та поспілкуватися з ним. Під час розмови губернатор Інслі висловив свою подяку всім хто відгукнувся на його запрошення.

    Після того, як усі зібралися у залі капітолію, були занесені державний та прапор штату, хор заспівав державний гімн, увага усіх присутніх була звернена довкола почесного консула України у штаті Вашингтон та Орегон пана Валерія Голобородька.

    Усі присутні оплесками показали свою невпинну підтримку Українського народу у важкій боротьбі з російським загарбником. Цю ж підтримку висловив губернатор штату Вашингтон Інслі у своєму звернені до штату, та запевнив подальшою підтримкою української націю.

    Нагадаємо, УПЦ США подякувала губернатору штату Нью-Джерсі за підтримку народу України.

    Найсвіжіше

    Популярне