Понеділок, 15 Квітня, 2024
Бiльше

    Соціальний центр ПЦУ продовжує у Дніпрі щоденну допомогу вимушеним переселенцям

    У Дніпрі благодійний хаб під керівництвом голови Синодального управління соціального служіння та благодійності митрополита Донецького і Маріупольського (ПЦУ) Сергія продовжує щоденно надавати матеріальну, духовну та фінансову допомогу тим, хто вимушений був покинути свої домівки в результаті повномасштабного російського нападу.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    «Мороз. Вітер. Аншлаг. Дуже багато вимушених переселенців відвідує наш соціальний центр, що у Дніпрі. Це велика робота Православної Церкви України, меценатів, волонтерів і звичайних українців, які мріють про перемогу.

    Багато родин приходять з дітьми, щоб отримати продуктовий набір, дитячу суміш, медикаменти, одяг, памперси, іграшки. Також завдяки нашим друзям благодійникам ми продовжуємо роздавати сертифікати на 500 грн та смаколики. По цьому сертифікату можна зробити закупівлю у мережі магазинів «Сільпо».

    Ще у нашому центрі надають безкоштовну допомогу у вигляді спілкування з психологом, медиком, юристом і священником. В черговий раз дякую всім небайдужим українцям і спонсорам наших благодійних проектів. Разом до перемоги!», – зазначив на своїй сторінці у Facebook владика Сергій.

    Найсвіжіше

    Популярне