Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    “Сатанізм на Різдво”: В Росії істерично відреагували на призупинення громадянства священникам УПЦ (МП)

    Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вчергове дивно висловилась в бік української влади.

    Цього разу росіянка в Telegram-каналі прокоментувала рішення президента України Володимира Зеленського, який позбавив громадянства священників УПЦ (що в єдності з МП).

    Як відомо, сьогодні 7 грудня, Володимир Зеленський указом № 898/2022 від 28.12.2022 призупинив громадянство для 13 представників УПЦ (МП). У список, за даними ЗМІ, потрапили священники з Одеської, Буковинської, Кримської, Донецької та Роменської єпархій.  Повідомляється. що декому з цих священників було вручено підозру від СБУ про державну зраду, тоді як інші мали на своїх комп’ютерних носіях дитячу порнографію.

    На рішення президента України відреагувала речниця МЗС Росії Марія Захарова.

    “Володимир Зеленський позбавив українського громадянства 13 священників канонічної Української православної церкви. І це у православне Різдво! Сатанізм як він є”, — заявила Захарова.

    Раніше така ж істерична реакція з’явилася в Telegram-каналі Захарової щодо санкцій Канади, які запровадили проти Моспатріарха Кіріла (Гундяєва) та проти неї самої.

    “Санкції проти патріарха церкви могли запровадити лише сатаністи”, — написала дипломатка, супроводивши своє повідомлення “тематичними” емодзі.

    Найсвіжіше

    Популярне