Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Пропагандисти УПЦ МП намагаються використати напад психічно хворого злочинця, як аргумент проти ПЦУ

    Після нападу психічно хворого злочинця у Вінниці на священнослужителя УПЦ МП, пропагандисти Московського патріархату намагаються використати цей інцидент, щоб зашкодити об’єднанню українців в незалежній від агресора Церкві – ПЦУ.

    Деякі з проросійських пропагандистів вже заявили, що цей напад нібито є якимось сигналом для УПЦ МП і прив’язали дії нападника із об’єднавчим процесом УПЦ МП і ПЦУ. Мовляв, це залякування кліриків УПЦ МП, які не хочуть об’єднуватись з ПЦУ.

    Невідомо, яким саме чином “аналітики” і лобісти УПЦ МП додумались пов’язати психічно неврівноваженого чоловіка до агентів ПЦУ і держави, які здійснюють залякування з метою об’єднання, але ясно одне. Будь-яке об’єднання українців дуже муляє російські сили і вони намагатимуться будь-який нещасний випадок використати для своєї брудної мети – зриву об’єднання православ’я в Україні. Адже об’єднана Україна – це сильна Україна. До слова, навіть у Біблії сказано, що Царство, яке розділилось у собі – запустіє.

    Нагадаємо, 2 січня правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв напад на священника УПЦ МП у Вінниці. У поліції наголосили, що затриманого раніше не притягували до кримінальної відповідальності, й він перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері.

    Найсвіжіше

    Популярне