Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Московський патріарх каже, що росія рятує від фашизму цілий світ

    Патріарх Московський Кіріл (Гундяєв) відзначився черговою промовою на підтримку путінського злочинного режиму. Під час проповіді він заявив, що росія тепер буде рятувати всю планету від фашизму. Відповідне відео опубліковано в соцмережах.

    Патріарх РПЦ у привітанні з Новим роком оголосив Росію богообраною країною, яка має навчити весь світ своєму способу життя.

    «Свого часу саме Росія врятувала світ від страшної чуми фашизму, завдяки жертвам Росії насамперед було досягнуто перемоги», – сказав він, ігноруючи вклад України, Білорусії, США, Британії та інших.

    В той час, коли рашисти скоюють все нові і нові злочини проти мирних мешканців в Україні, за словами Гундяєва, аморальні вороги-іновірці оточили росію.

    «Росія сьогодні має допомогти світові, який все більше занурюється у духовну та моральну кризу, знайти порятунок, як свого часу країна врятувала планету від страшної чуми фашизму», – заявив Кіріл.

    Нагадаємо, моспатріарх Кіріл просить у Путіна поблажку для московських священників на війні в Україні. Також він попросив бути обережнішими у висловлюваннях щодо УПЦ (МП).

    Найсвіжіше

    Популярне