Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Молимось, щоб 2023 став роком перемоги над агресором і утвердження справедливого миру для України і світу, – Митрополит Епіфаній

    У двадцять дев’яту неділю після П’ятидесятниці у своїй проповіді Предстоятель ПЦУ сказав про відзначання громадянського новоліття, йдеться на сайті ПЦУ.

    “Така нагода для нас, християн, має бути приводом до двох важливих речей: до подяки Богові за всі благодіяння, отримані в році минулому, і до молитви про благословення на добрі справи в році, що розпочинається.

    І ми щиро дякуємо Богові, що допоміг нашій Батьківщині Україні вистояти перед навалою імперії зла, дав сили і мужність долати ворога на полі бою, надихнув мільйони сердець духом жертовної любові, підтримки, благодійності. А про рік грядущий ми просимо в молитві, щоби він став роком перемоги над агресором і утвердження справедливого миру для України і світу.

    Тож вітаю вас, дорогі брати і сестри, з Новим 2023 роком від Різдва Христового і бажаю всім нам досягнути перемоги і миру! Амінь!, – сказав митрополит Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне