П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Моспатріарх привітав експрем’єра Азарова, який втік з України, з днем народження

    Московський патріарх Кіріл (Гунляєв) “сердечно” привітав екс-прем’єр-міністра України Миколу Азарова, який втік з країни під час Революції Гідності, з 75-літтям від дня народження.

    “Багато років Вашого життя були пов’язані з Донбасом, заради розвитку та процвітання якого Ви чимало зробили, представляючи інтереси регіону, у тому числі у Верховній Раді України”, – йдеться у вітанні Гундяєва.

    “Займаючи згодом високі посади в Уряді, Ви докладали активних зусиль для того, щоб країна йшла шляхом соціально-економічних перетворень, спрямованих на … побудову гармонійної міждержавної взаємодії, що базується на принципах добросусідства, миру та згоди. Важливою віхою у Вашому служінні на користь дорогої моєму серцю України стала діяльність на посаді прем’єр-міністра, займаючи який Ви прагнули з усією можливою віддачею сил працювати на благо країни”, – зазначається у повідомленні.

    Нагадаємо, 22 січня 2014 року, Азаров назвав учасників Революції Гідності “терористами та злочинцями, які повинні відповісти за свої дії”. 28 січня 2014 року Азаров подав у відставку з посади прем’єр-міністра України і втік до Австрії.

    “Цього знаменного дня бажаю Вам бадьорості духу, допомоги Божої у добрих справах та усілякого благополуччя”, – вітає Гундяєв Азарова.

    Найсвіжіше

    Популярне