Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У наших захисниках стаємо свідками любові, якої навчав нас Спаситель – Епіфаній

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній привітав українських захисників із Днем Збройних Сил України.

    Сьогодні відзначаємо День Збройних Сил України. Ми вшановуємо сотні тисяч наших новітніх героїв, які стали до захисту держави у найважчі часи. Взяли до рук зброю, аби захистити усіх нас від російського агресора, побороти зло та відновити справедливість.

    Нині у наших захисниках усі ми стаємо свідками вияву тієї найбільшої любові, якої навчав нас Спаситель. Любові відданної, жертовної. Любові, в якій людина готова покласти життя заради захисту ближніх.

    З Євангелія ми знаємо, що саме любов є головною Божою заповіддю. І водночас саме вона є тим світлом, що відганяє і перемагає темряву. Жодне зло не зможе підкорити тих, хто стоїть на стороні Добра. Темрява не здатна перемогти тих, хто не втрачає віри і продовжує боротися, озброєний Христовою любов’ю.

    Тож із молитвою на вустах, з любов’ю до Бога, до України, до ближніх, борімося проти зла – і побачимо перемогу.

    Закликаю на українську державу, на воїнів, які захищають Україну, на капеланів та на весь наш народ Господнє благословення! Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!

    Найсвіжіше

    Популярне