П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Цього року українські захисники стали легендою – Україна відзначає День ЗСУ

    У вівторок, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил. Цього року українські захисники стали легендою, й змусили весь світ дивуватися майстерності, наполегливості та відданості своїй країні.

    Валерій Залужний, головнокомандувач Збройних Сил України привітав військових зі святом й сказав, що гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з такими солдатами, сержантами, офіцерами, й ветеранами.

    «Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам! Всім, хто в строю, — сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру! Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!», — наголосив Залужний.

    До привітань приєднався й президент України Володимир Зеленський. Він зазначив, що цього року Збройні сили України відзначають свою 31 річницю.

    «У найважчий для України час ви мужньо і самовіддано стали на шляху російського агресора, своєю сміливістю, стійкістю і професіоналізмом зламали ворожі імперські плани та ціною власного життя і здоров’я продовжуєте здобувати свободу для мільйонів українців, виборювати право на існування нашої держави», — наголосив Зеленський.

    Зеленський нагадав, що український народ довіряє ЗСУ і вірить у їхню силу й незламність.

    Найсвіжіше

    Популярне