П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Колядували архієпископу: В Австралії студенти двох грецьких православних коледжів та молодь відкрили різдвяний сезон

    Під мелодійні голоси студентів двох грецьких православних коледжів Сіднея, а також від молоді та катехитів Православної Християнської Асоціації Сіднея архієпископ Макаріос Австралійський почув перші різдвяні колядки на цьогорічний святковий сезон, повідомляє Orthodox Times.

    Зокрема, вранці в четвер, 1 грудня, Архиєпископ у присутності протосинкела, прхімандрита Христофороса Крікеліса з Вселенського Престолу, привітав у штаб-квартирі Священної Архиєпархії, в передмісті Редферн, студентські делегації. Діти, заспівавши традиційні колядки, передали архієпископу побажання своїх однокласників, директорів та педагогічного колективу своїх шкіл.

    У другій половині дня того ж дня до Архиєпископа завітала молодь Християнського Союзу та Катехити Святої Архиєпархії, які під супровід музичних інструментів заспівали колядки в офіційній залі Теологічної школи св. Андрія.

    Після святкових співів усі отримали подяку архиєпископа за відвідини, а також його батьківські побажання щасливого Різдва Христового та благословенного Нового року.

    Архієпископ також попросив студентів, а також молодь Християнського Союзу, щоб Христа тримали в центрі свого життя і мали Його супутником у своїх радощах і випробуваннях.

    Насамкінець, на згадку про цей день, архієпископ Макаріос запропонував дітям серію ювілейних марок, випущену Святою Архиєпархією Австралії у співпраці з Австралійською поштою з нагоди святкування 200-річчя Грецької революції 1821 року, а потім і традиційні частування.

    Найсвіжіше

    Популярне