Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Святкування престольного свята на Фанарі

    Вселенський патріарх Варфоломій звершить чернечий сан диякона та архонт під час цьогорічної урочистості святого Андрія Первозванного та престольного свята Святої Церкви Ісуса Христа.

    Як зазначається в комюніке Вселенського Патріархату, офіційна делегація Римської Церкви візьме участь у Божественній Літургії в день свята, повідомляє Orthodox Times .

    Повідомляється, що у свято святого апостола Андрія Первозванного, Престольне свято Святої Церкви Христової, у Патріаршому соборі у вівторок, 29 листопада, о 4:30 буде звершена встановлена ​​Патріарша і Синодальна Божественна Літургія.  У середу, 30 листопада, Вселенський патріарх Варфоломій відслужить Вечірню, під час якої відбудеться хіротонія преподобного Варфоломія зі Священної Митрополії Тамасо і Орейні в сан диякона.

    Слово Боже проголошуватиме митрополит Смирнський Варфоломій.

    У ньому візьме участь офіційна делегація Римської Церкви під керівництвом кардинала Курта Коха, президента Папської ради сприяння єдності християн.

    Після закінчення Вечірні свята Вселенський патріарх висвятить Георгія Таніскідіса з Афін на Архонта Святої Церкви Христової.

    Найсвіжіше

    Популярне