Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США ​​спонсорує їжу, одяг та приладдя для народу України: доставлено 170 тонн води

    Україна вступає в дев’ятий місяць російського вторгнення. Сім’ї туляться разом, щоб зігрітися. Вогні розпалюють, щоб зігрітися, оскільки електрики немає подекуди тижнями. На саморобній плиті топлять сніг для питної води. Люди сидять на кортках у своїх підвалах або в своїх будинках, які залатані брезентом і дошками, щоб  затулитись від вітру, що дме крізь вибиті вікна та стіни, зруйновані російськими ракетами.  

    Для подальшого забезпечення добробуту народу України, завдяки щедрим пожертвам Української Православної Церкви США було доставлено чотири додаткові машини швидкої допомоги, які допоможуть рятувати життя та надавати вкрай необхідну медичну допомогу тим, хто страждає в Україні.

    Про це пише УПЦ США на своєму сайті.

    Ті, хто живе в Україні, сподіваються на допомогу, отриману завдяки щедрим пожертвам членів Української Православної Церкви в США, які з благословення митрополита Антонія та архієпископа Даниїла беруться допомагати своїм братам, які перебувають на місці або є переміщеними особами. кордонів України або є біженцями в інших країнах. 

    Ті, хто стояв у довжелезних холодних чергах у Миколаївській області, раділи та плакали від радості, коли під’їхала вантажівка, і вони отримали доступ до найнеобхіднішого для життя – чистої води (170 тонн бутильованої води), їжі, і одяг. 

    Дитячі сльози висихали на щоках, коли їм вручали шоколадні плитки та іграшки в Костянтинівському районі Донбасу.  

     

    Маленькі банки Sterno, які запалять на День подяки в США під натертим посудом, щоб підтримувати фуршет теплим, були радісно роздані людям в Україні не лише для приготування їжі, а й для зігрівання рук.

    Без електрики, без проточної води, без тепла, без світла… справжня цінність предметів усвідомлюється. Український народ з надією в очах і вдячністю в серці прославляв Господа, дякуючи Йому за те, що він дав йому ці вкрай необхідні речі

    Від першого ракетного вибуху 24 лютого віряни УПЦ США ​​мобілізували свої зусилля на допомогу своїй прабатьківщині в її відновленій боротьбі проти агресивного сусіда – Росії. Кошти та товари надходили потоком і були роздані нужденним в Україні.

    “Коли ми готуємося святкувати свята, сидячи за смачними стравами в оточенні сім’ї та близьких, у теплі та безпеці, пам’ятайте, будь ласка, про тих, хто щодня бореться за виживання, коли зима наближається, зруйновані будинки, виття сирен, ракети політ і страх не знати, що чекає завтра. Подаруймо їм душевний спокій, зігріймо їхні руки та серця своїми пожертвами.  Будь ласка, подумайте про пожертвування до Фонду гуманітарної допомоги Українській Православній Церкві США., йдеться на сайті Церкви.

    Найсвіжіше

    Популярне