Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Волинська молодь писала «Листи до Бога»

    Волиняни разом із духовенством єпархії ПЦУ долучилися до Всеукраїнської акції «Листи до Бога», яка прямує від міста до міста.

    Мета флешмобу – продемонструвати єдність молоді та всього українського народу, підтримати моральний дух країни, провівши хвилю молитовних зустрічей. Сутність акції полягає в тому, щоб миряни разом зі священниками склали символічне звернення-молитву на папері. У цій молитві відображається підтримка одне одного і найбільше – захисників нашої держави.

    Так від Тернополя «Листи до Бога» передали до Луцька. Міський молодіжний центр провів зустріч, залучивши юнаків і дівчат, громадських діячів, представників влади та громадськості, Волинської православної богословської академії. Молитву за воїнів та мир очолив інспектор ВПБА священник Андрій Гайдай. Потому присутні скріпили текст молитви своїми підписами, а директор Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий передав усі листи представниці молодіжного простору в Рожищі Катерині Шабельниковій.

    У Рожищі відбувся такий же захід, у ньому взяв участь настоятель храму Архістратига Михаїла священник Микола Царик. Після цього естафету передали до Львова.

    Флешмоб розпочався 16 жовтня в Івано-Франківську, а Всеукраїнський молодіжний центр 22 січня 2023 року проведе підсумок акції.

    Найсвіжіше

    Популярне