Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Охлобистін хоче їхати капеланом на війну проти України, але його не беруть, бо «може взятись за автомат»

    Російський актор, режисер, сценарист та колишній священник РПЦ Іван Охлобистін заявив про бажання стати військовим священиком і разом із російськими військами воювати проти України.

    «Поки відхиляють, думають, що людина я імпульсивна, раптом за автомат візьмуся», — сказав артист в інтерв’ю росЗМІ.

    Багато людей з його оточення вже вирушили на війну проти України, або надають активну підтримку російським загарбникам, вважає Охлобистін.

    До цього Охлобистін розповів, що знімає фільм про тяжке життя населення Донецької і Луганської областей. Також Охлобистін повторив абсурдні тези про бомбардування Україною своїх територій – ОРДЛО. За його власним визнанням, бажання зняти кінокартину про жителів цих областей з’явилося відразу після перших «бомбардувань» Україною терористичних республік. При чому, актор не вважає дивним і злочинним те, що в ці області у 2014 році зайшли кадрові російські війська.

    Екссвященник РПЦ розповів, що під час своїх поїздок на Схід України, він часто зустрічається з рашистами, виступає для них і допомагає.

    Варто зазначити, що ЗСУ ліквідували вже як мінімум трьох капеланів російських окупантів. Одно з ліквідованих священників РПЦ, що закликав народжувати дітей, щоб не було шкода їх втрачати, нагородив владімір путін.

    Найсвіжіше

    Популярне