Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся з головою Луганської ОВА Сергієм Гайдаєм

    Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній у вівторок, 15 листопада,  зустрівся у своїй резиденції, Митрополичому домі, з головою Луганської обласної військової адміністрації Сергієм Гайдаєм. У зустрічі також взяв участь єпископ Луганський і Старобільський Лаврентій.

    Під час спілкування було обговорено актуальну ситуацію на Луганщині, в контексті триваючої російської агресії, питання взаємодії Церкви з органами місцевої влади, відбудову знищеної ворогом інфраструктури та загрозу ідеології «русского міра», повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Окрім того, за особистий внесок у справу захисту народу України Його Блаженство відзначив Сергія Гайдая орденом архістратига Божого Михаїла 2-го ступеня.

    «Наша боротьба триває і з допомогою Божою вона неодмінно увінчається успіхом. Адже ми не зазіхаємо на чуже, а лише боремося за звільнення своєї Батьківщини та за своє власне існування й майбутнє наших нащадків. Кожен повинен робити для перемоги усе від нього залежне. При цьому варто чітко розуміти, що ця боротьба не лише фізична, а й духовна. Не може і не повинно бути, щоб тіло нашої держави було українським, а дух російським», – зазначив Митрополит Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне