Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Новінський обговорив з Онуфрієм «проблеми українських біженців» в Німеччині

    Етнічний росіянин, колишній регіонал Вадім Новінський обговорив з очільником УПЦ МП Онуфрієм «проблеми українських біженців» в Німеччині.

    Про це сам Новінський написав у Фейсбуці.

    «У часи тяжких випробувань Церква ніколи не забувала про свою соціальну роль. Сьогодні обговорили можливості надання соціальної та гуманітарної допомоги українським біженцям у Німеччині», – йдеться в дописі проросійського політика.

    Він зазначив, що в Німеччині мешкає близько мільйона громадян України, і УПЦ МП не «може залишити їхні проблеми поза увагою».

    На фото крім Онуфрія видно ще лідера проросійського крила УПЦ МП митрополита Антонія (Паканича), а також митрополита Лонгіна (Жара), митрополит Мелетія (Єгоренко) та архієпископа Веніаміна.

    За деякими даними митрополити Онуфрій і Антоній (Паканич) вже довгий час не з’являються в Києво-Печерській Лаврі і ймовірно перебувають з Новінським в Німеччині.

    Раніше повідомлялось, що митрополит УПЦ МП Павло (Лебідь) їздив в Туреччину домовлятись із РПЦ як протидіяти автокефалії. Він виконував вказівку митрополита Антонія (Паканича)

    Найсвіжіше

    Популярне