П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські п’ятидесятники заговорили про “кінець світу”

    Глава Російського союзу християн віри євангельської (п’ятидесятників) єпископ Сєргєй Ряховскій бачить у нинішніх подіях ознаки “кінця світу”, що наближається.

    “Ми живемо під час, коли відбуваються тектонічні зрушення. Маса плит – національних, політичних, економічних, фінансових – вони зрушуються, і тієї впевненості, яка була в нас вчора, її немає вже сьогодні”, – сказав Ряховскій, виступаючи на Малому Соборі РОСХВЄ, що є найбільшим у Росії об’єднанням протестантів.

    На думку єпископа, Бог нам дав “благодатний час жити в центрі виконання Його Одкровення (…), і ми з вами свідки того, що зараз виконується Євангеліє, воно виконується на наших очах: ​​глади, мори, пандемія, народ на народ, царство на царство і таке інше”, повідомляють росЗМІ.

    Книга Одкровення, або Апокаліпсис, згадана в проповіді, є останньою в Новому Завіті, в ній описані події, що передують другому пришестю Ісуса Христа, які супроводжуватимуться численними катаклізмами і лихами, тому слово “апокаліпсис” є синонімом кінця світу чи катастрофи планетарного масштабу.

    Розмірковуючи про те, як бути людині на порозі настільки грізних подій світової історії, лідер російських п’ятдесятників нагадав, що в Писанні говориться з цього приводу: не бійтеся, не лякайтеся, бо це має бути.

    Найсвіжіше

    Популярне