Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У росії священники похрестили солдатів, які поїхали на війну з Україною

    РПЦ продовжує благословляти російських мобілізованих, які поїхали в Україну виконувати злочинні накази путіна. Понад 400 мобілізованих жителів Петербурга, Ленобласті та інших регіонів 15 жовтня взяли участь у літургії у храмі Святої Трійці у Красном Селі (росії).

    Перед богослужінням, як повідомив єромонах РПЦ Леонід (Маньків), десять майбутніх загарбників прийняли Хрещення, передає сайт РПЦ.

    Після завершення літургії воїнам роздали кишенькові іконки Спасителя та Божої Матері з текстом 90 псалма на звороті.

    «Споконвіку Церква і армія жили пліч-о-пліч. Армія була фізичним захистом держави, а Церква – духовним. Воїни отримували благословення священнослужителів, за них молилися матері, дружини. І, як правило, закінчувалося все успіхом» – наголосив єромонах РПЦ Леонід.

    Отець Леонід забув уточнити, що успіхом закінчувалось те, що не будувалось на брехні, як є у випадку з псевдореферендумами. Тобто плани путіна по захопленню і знищенню українців не увінчаються успіхом і ніякий бог не буде підтримувати вбивць і гвалтівників.

    Нагадаємо, ЗСУ ліквідували вже трьох священиків РПЦ, які приїхали підтримувати окупантів на війні. Також ЗСУ ліквідували заступника муфтія з Омської області, який воював проти України.

    Найсвіжіше

    Популярне