Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    На Закарпатті єпископ ПЦУ освятив прапори України і помолився за захисників України

    13 жовтня у храмі прп. Амфілохія Почаївського, що в м. Ужгород відбувся молебень перед копією чудотворної ікони Божої Матері «Почаївська» за Українське військо та наш народ в час важких випробувань. Молитовний захід був присвячений празнику Покрови Божої Матері, яка оберігає Українське воїнство. Після молебню відбулося урочисте освячення та підняття прапорів на встановлених обабіч храму флагштоках. Очолив молитовний захід єпископ Варсонофій у співслужінні духовенства Ужгородського благочиння, повідомляє пресслужба Закарпатської єпархії ПЦУ.

    Цього ж дня на запрошення керівництва Патрульної поліції в Закарпатській області, єрарх ПЦУ, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, з духовенством Ужгородського благочиння, відвідали Головне управління Патрульної поліції в м.Ужгород.

    З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці єпископ Варсонофій нагородив поліцейських краю Благословенними архієрейськими грамотами, після чого відслужив молебень за Українське воїнство та всіх захисників Вітчизни, хто зараз протистоїть російським окупантам.

    Нагадаємо, раніше єпископ Варсонофій передав гумдопомогу обласному будинку дитини. Також він Закарпатській 128-й бригаді передали бойовий прапор, освячений у річці Йордан.

    Фото: cerkva.uz.ua/

    Найсвіжіше

    Популярне