П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський пропагандист просить святого князя Михайла Чернігівського допомогти ЗС росії

    Російський пропагандист, мільйонер і спонсор РПЦ Костянтін Малофєєв попросив у святого князя Чернігівського Михайла захистити російське окупаційне військо.

    «Серед Небесних покровителів російського воїнства – святі, чия пам’ять святкується сьогодні. Мученики Князь Михайло та боярин Феодор Чернігівські<…>Святі мученики та сповідники Княже Михайле та боярине Феодоре, моліть Бога за російське воїнство та його перемоги!», – написав Малофєєв у Телеграмі.

    Російські пропагандисти не мають нічого свого. Навіть святих угодників-князів немає. Саме тому рашисти не змогли придумати нічого кращого, як вкрасти, привласнити, Київських князів і брехати, що зараз, ці святі угодники, нібито підтримують і вислуховують молитви російських нелюдів, які знищують мирних жителів та цілі міста.

    Звісно що святий Михаїл, князь Чернігівський вже допоміг, але не росіянам, а своїм нащадкам – українцям, вигнати із землі Чернігівської послідовників Золотої орди – московитів, які чинять безчисленні злочини в Україні. Тому всі спроби роспропагандистів привласнити собі Київських святих виглядають ще нікчемніше, ніж це було до 24 лютого 2022 року.

    Святі не можуть підтримувати окупантів, а брехня – від диявола, бо він є батьком брехні. Російська федерація приречена на розвал, бо збудована на брехні і привласненні чужих земель, поневоленні інших народів. Це питання часу.

    Найсвіжіше

    Популярне