Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх Варфоломій прийняв Першу леді України. Про що йшлося на зустрічі?

    Вселенський патріарх Варфоломій прийняв Першу леді України. Світлини із зустрічі української делегації з патріархом опублікувала Олена Зеленська на своїй сторінці в соцмережі.

    У дописі вона розмірковує, що у християнській традиції кожна людина вважається за образ Божий. Як ставиться до цього російська армія – ми щодня бачимо по її чергових злочинах в Україні. А російська церква ще й підтримує військову агресію, благословляє вбивць та катів. Очевидно, християнський світогляд, мораль та цінності не мають для них жодного реального значення.

    Тим часом Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій називає війну проти України не інакше як диявольською, пише Зеленська.

    “І таку позицію він зайняв одразу. Ще у березні Вселенський патріархат надіслав першу гуманітарну допомогу Україні й продовжує це робити. І його очільник надалі свідчить про антилюдську сутність російської війни. Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій постійно проводить молитви за мир в Україні, опікується нашими вимушеними переселенцями у світі. Спільно з керівником Офісу Президента Андрєм Єрмаком, першою віце-прем’єр-міністеркою – міністеркою економіки Юлією Свириденко, заступником керівника Офісу Президента Андрієм Сибігою та Послом України в Турецькій Республіці Василем Бондарем подякували патріарху за це особисто сьогодні, під час візиту до Туреччини. На відміну від нападника ми знаємо, за що воюємо, знаємо, що захищаємо тих, кого любимо. Тому не втратимо людське обличчя і цінності. Тільки так і здобувається справжня перемога., – йдеться в дописі.

    Найсвіжіше

    Популярне