Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Священники російських окупантів вважають, що війна можлива, якщо захищати справедливість

    У Московському патріархаті мимоволі засудили самі себе, сказавши, що участь християнина у бойових діях у тих випадках, коли йдеться про захист справедливості є виправданою.

    “Питання не про те, чи можлива війна або неможлива (вона як явище присутня). Питання про те, хто ти на війні і на якому боці ти б’єшся – на боці захисників справедливості та правди, або, навпаки, це війна загарбницька, дика, війна , спрямована на задоволення користі, владолюбства та подібних речей”, – сказав керуючий справами Московської патріархії митрополит Діонісій, передає Інтерфакс, інформує Духовний Фронт України.

    Таким чином у РПЦ засудили власних військовослужбовців,  адже вони є окупантами, а путін веде загарбницьку війну, яку аж ніяк не можна виправдати благими цілями.

    У РПЦ кажуть, що якщо це війна за справедливість та правду, то людина зобов’язана взяти до рук зброю та захищати своїх близьких.

    Нагадаємо, нещодавно патріарх РПЦ заявив, що смерть на війні в Україні “змиває всі гріхи”. Також за словами богослова Кирила (Говоруна) московський патріарх проповідує релігійний тероризм.

    Найсвіжіше

    Популярне