Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Відбувся похорон королеви Британії, який очолив архієпископ Кентерберійський (Відео)

    14 вересня архієпископ Кентерберійський очолив коротку, але зворушливу службу після прибуття труни з тілом королеви Великої Британії Єлизавети ІІ до Вестмінстерської зали.

    Про це повідомляє christiantoday.com, передає Духовний Фронт України.

    Труну везли на лафеті від Букінгемського палацу до Вестмінстера у супроводі Короля Чарльза ІІІ та членів королівської родини.

    Коли труну вносили до Вестмінстерської зали, хор Вестмінстерського абатства та хор Королівської каплиці Його Величності в Сент-Джеймсському палаці заспівали 139-й псалом. Пізніше хори заспівали мотиву “Ісусе, як тільки подумаю про Тебе”.

    Архиєпископ Кентерберійський виголосив вступну молитву та прочитав Євангеліє від Івана 14:1-6, в якому Ісус втішає своїх учнів перед розп’яттям та обіцяє приготувати їм місце в домі свого Отця.

    Король та інші члени королівської родини залишалися стояти під час короткого богослужіння.

    Після богослужіння перші скорботні люди прийшли до місця поховання, щоб віддати свою шану, деякі з них стояли в черзі з понеділка.

    Погребіння британської королеви Єлизавети II відбудеться у понеділок, 19 вересня. Офіційна церемонія відбудеться у Вестмінстерському абатстві у Лондоні, повідомив Букінгемський палац.

    Нагадаємо, 8 вересня королева Єлизавета II померла у віці 96 років. Вселенський патріарх і папа Франциск висловили співчуття з приводу її смерті.

    Фото: dailymail

    Фото: dailymail
    Фото: dailymail

    Найсвіжіше

    Популярне