Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦ надає допомогу колаборантам, які втекли з Харківщини

    РПЦ допомагає колаборантам, які втекли в росію після звільнення ЗС України Харківщини. Московський патріархат підтримує не лише вбивць, але і колаборантів.

    Про це повідомляє офіційний сайт відділу РПЦ по благодійності.

    Росіяни прибули до прикордонних з Україною районів для допомоги колаборантам, які змогли втекти за межі України із Харківської області після звільнення ЗС України ряду міст. Рашисти нібито доставили близько 10 тонн продуктів та медикаментів зрадникам.

    Досі невідомо де переховується Ізюмський митрополит так званої “УПЦ” МП Єлісей (Іванов), який раніше відкрито пішов на співпрацю з загарбниками. Ймовірно найбільше колаборантів, які повірили, що “рф тут назавжди”, є вірянами УПЦ МП і ходили в храми Ізюму.

    Варто також зазначити, що РПЦ досі не визнала відокремлення УПЦ МП від Московського патріархату. Сама ж УПЦ МП не заявляла про автокефалію (самостійність від РПЦ), бо це б закінчилось розколом. Таким чином, можна стверджувати, що УПЦ МП досі в структурі РПЦ, яка підтримує війну рф проти України.

    Нагадаємо, раніше піп РПЦ приїхав із Челябінська в Україну, щоб підтримувати окупантів. Також рашистські капелани попали під обстріл ЗСУ, але вижили.

    Найсвіжіше

    Популярне