Вівторок, 7 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній помолився за завершення будівництва кафедрального собору ПЦУ в Тернополі

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 11 вересня очолив молебень за успішне завершення будівництва кафедрального собору на честь святих рівноапостольних Костянтина та Єлени міста Тернополя.

    «Сьогодні ми підносимо молитви біля храму, який будується, з проханням до Бога, щоби Господь допомагав і сприяв до швидкого завершення цього будівництва. Ми віримо, що Господь благодіє в нашому житті й бачимо на побудові цього храму. Бо без милості Божої і Його допомоги ми, грішні, власними силами не могли б звершувати таку величну справу як побудову храму, дому Божого», – наголосив митрополит Епіфаній, передає пресслужба ПЦУ.

    Разом з предстоятелем ПЦУ молилися митрополит Львівський Макарій, архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, архієпископ Вишгородський Агапіт, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло, єпископ Одеський і Балтський Афанасій, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій та духовенство єпархії.

    Також митрополит Епіфаній благословив громаду на успішне завершення будівництва собору.

    Наприкінці Богослужіння архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор висловив вдячність Блаженнійшому Митрополиту Епіфанію за молитви та духовну опіку.

    Найсвіжіше

    Популярне