Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Московські депутати звернулися до Путіна з вимогою відставки

    Рада муніципальних депутатів московського округу «Ломоносівський» звернулися до президента Росії Владіміра Путіна з вимогою піти у відставку.

    Про це повідомляється на офіційному сайті округу, передає Укрінформ.

    У своєму зверненні депутати підкреслюють, що агресивна риторика Путіна та його підлеглих відкинула Росію в епоху холодної війни, що подвоєння ВВП не відбулося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з Росії масово їдуть розумні та працездатні люди, а обіцяної стабільності взагалі немає.

    У зв’язку з цим Рада московського округу просить президента залишити посаду, яку він обіймає. “Ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли та перешкоджають розвитку росії та її людського потенціалу”, – пишуть муніципальні депутати.

    Також депутати Ломоносівського округу звернулися до мера Москви Сєргєя Собяніна. У їхньому зверненні йдеться, що у москві фактично не працює система місцевого самоврядування, а на районному рівні склалося двовладдя, яке гальмує будь-які ініціативи місцевих мешканців та їхніх представників.

    7 вересня депутати муніципальної освіти «Смольнінське» в Петербурзі опублікували прохання до Державної думи Росії звинуватити Владіміра Путіна в державній зраді та вимагати зняття його з посади. Петербурзькі депутати вважають, що рішення Путіна про початок вторгнення російської армії на територію України завдає шкоди безпеці Росії та її громадян.

    9 вересня депутати, які підписали звернення, були викликані до поліції, на них складено протоколи за статтею про дискредитацію російської армії.

    Найсвіжіше

    Популярне