Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    ЗСУ наступає на Харківщині: окупанти повідомляють про плачевну ситуацію в Балаклії

    Українські користувачі соціальних мереж, а також військові ЗСУ звернули увагу на паніку у російських пропагандистських пабліках щодо ймовірної деокупації Збройними силами України міста Балаклія у Харківській області.

    Російські пропагандисти пишуть, що ЗСУ пішли в контрнаступ вранці 6 вересня. Нібито Вербівка вже перейшла під контроль українських військових, але офіційного підтвердження від Генштабу ЗСУ немає, передає ТСН.

    Українські військові ще вдень 6 вересня повідомили про певний прорив. Один із бійців із ніком Джевелін Байрактарович написав, що з ранку додалося 10 км звільненої української землі. Водночас конкретне місце просування не вказується, передають Факти.

    Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан опублікував скріншот із пабліків рашистів. На ньому видно, як останні розказують про “малі шанси” на виживання своїх ЗС рф.

    “Не треба хвилюватися. Все нормально”, – іронічно підписав фото офіцер ЗСУ.

    Також українці звернули увагу, що росіяни починають щось підозрювати щодо некомпетентності їхнього очільника Міноборони Сергія Шойгу.

    Низка російських пабліків повідомляють, що воєнна ситуація в місті важка. Окупанти вдаються до втечі. Зокрема, в одному із тг-каналів з’явилася інформація, що росіяни втекли з блокпостів, що за 6 км від центру Балаклії.

    Тим часом, одні російські пропагандисти влаштували істерику через український контрнаступ на Харківщині і непідготовленість російської армії до нього. Інші кремлівські писаки намагаються “тримати обличчя” і заскокоюють росіян. Так, під копірку вони пишуть одне і теж повідомлення.

    Найсвіжіше

    Популярне